-Dostava cveća za VENČANJA

Dostava bidermajera i prateće opreme za mladu, kao i kićenje mladenačkog automobila,odvija se NA DAN VENČANJA ,po dogovoru, od 09:30-10:30  na kružnom toku kod Bogoslovije (parking ispred restorana ART  Modena). Dostava do Bogoslovije se ne naplaćuje ukoliko tog dana neka od ekipa dolazi u Beograd. Cvetni aranžmani za dekoraciju restorana biće isporučeni i postavljeni direktno na mesto proslave, po unapred dogovorenom vremenu.

Ako je vaša porudžbina veća od 20000 din , izlazak na teren se ne naplaćuje, u suprotnom izlazak ekipe na teren  po dolasku je 1500 din.

-Dostava cveća

Cvećare „Nađin kutak“ svojim mušterijama nude uslugu  dostave cveća. Dostava za aranžmane je na teret kupca i iznosi 400 dinara za užu teritoriju grada Pančeva.

Cvetne aranžmane isporučujemo i na celoj teritoriji opštine Pančevo i opštine Beograd uz naplatu dostave po važećem cenovniku službe“ Brza dostava Pančevo“, o kojem se možete informisati na broj telefona cvećare direktno – 063/8643-761

Isporuke cvetnih aranžmana vršimo od 09:00 do 21:00.

Cvećara „Nađin kutak“ se obavezuje da će naručeni aranžman isporučiti na tačnu adresu vodeći računa da se ispoštuje željeno vreme isporuke.

Cvećara „Nađin kutak” zadržava pravo da cveće može isporučiti do 30 min. pre i do 30 min. posle željenog vremena naručioca.

Ukoliko osoba kojoj treba uručiti cveće nije dostupna ( nije kući na primer) u naznačeno vreme, cvetni aranžman može primiti bilo koja druga osoba na adresi primaoca (naravno ukoliko to želi učiniti). Kada isporuči cveće, cvećara „Nađin kutak“ će naručioca telefonom obavestiti o izvršenoj dostavi ako je to dogovoreno, tako da je bitno da naručilac mora biti telefonski dostupan da bi se moglo stupiti u kontakt u slučaju iznenadnih komplikacija tokom dostave. Ukoliko naručioc želi isporuku cveća institucijama kao što su bolnica, kancelarija, škola, hotel itd. mora dati dodatne podatke – tačan naziv ustanove, adresa ustanove, telefon, broj sobe, sprat itd.

Ukoliko želite da vam pošaljemo fiskalni račun za izvršene usluge, neophodno je da to napomenete i da nam date podatke i adresu na koju vam isti možemo i poslati.

Cvećara „Nađin kutak“” će se maksimalno potruditi da izvrši dostavu, ali nažalost u dole navedenim situacijama i ako se ne izvrši , dostava će se smatrati izvršenom:

– ako osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman

– ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni

– ako primaoc nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica (roditelji, komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće.

O tom slučaju obaveštavamo naručioca o nastaloj situaciji.

Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu ćemo smatrati izvršenom. Naručilac aranžmana ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

Cveće je poklon kojem se svako raduje, na nama je da vam to omogućimo. Po bon tonu lepo je da se potpišete i ostavite prigodnu poruku, bez obzira koji je povod za slanje aranžmana. Neprijatnosti nikome nisu potrebne.

Prirodno cveće nije pogodno  za slanje kurirskim službama , jer ne možemo garantovati gde će i kako cveće boraviti od momenta kada ode od nas.

Nikako ne ostavljajte cveće u parkiranom automobilu bez obzira na godišnje doba.

Naši timovi od aranžera do službe dostave potudiće se da vaše želje ispune…

Hvala vam na razumevanju ,“Nađin kutak“

Cveće je kvarljivo i ne trpi loše čuvanje, pritiskanje i habanje. Reklamacije za preuzeto cveće se uvažavaju sat vremena po preuzimanju. 

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CART